tiistaina, toukokuuta 22, 2007

Kevätsiivous

Siivous ja päivänukkuminen on tehnyt hyvää. Tämä huusholli alkaa vähitellen hahmottua. Siivoamalla ja järjestelemällä on löytynyt paljon asioita, joiden olemassaoloa en edes muistanut: öljyvärit, peltirulla, askartelumassaa, jne. Ja heittämällä pois vanhaa tavaraa, tuntuu kuin siivoaisi aivoistakin kuonat pois. Hyvä, napsutan huomenna ne pyöränventtiilit paikoilleen ja sinkutan työkkäriin ja sitten kirpparille. Menköön viimeisetkin pennit, haluan tästä kodista kodin näköisen ja puhtaan. Lapselle parvisänky, että sen alle saa puolentoista neliön verran lisätilaa. Ei ole helppoa järjestää kotia kolmelle ihmiselle kun käytössä on 22 neliön hellahuone. Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty. Jos saisin tehtyä tämän nyt edes puoliksi, siinäkin olisi riittävästi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo siivoaminen on hyvä merkki! Minusta se kuvaa uuden paremman tuloa. Hyvinpä kuvaat sielun ja huoneen siivousta.

Anonyymi kirjoitti...

sattumalta kuljeuduin lukemaan blogiasi, itseasiassa etsin netistä ohjeita verotukseen??? --joka tapauksessa, kiitos kun olet niin masentunut ja valitat. -- Siis ihan oikeasti, kiva kun kuulee jonkun muunkin valittavan asioista, kun itse tunnun tekeväni sitä myös koko ajan. --- taDaa! --- jollain muullakin on siis välillä pää repeämässä. Olenpa Itsekäs ja ikävä ihminen, toisen ihmisen ankeus piristää päivääni?
Olen muuten itsekin miettinyt tässä kihmaisessa asunnossani pölyttymässä ollessani että pitäisi siivota. Äiti aina sanoo että kun on asiat paikoillaan ,alkaa muutkin hommat luistamaan. Kai se vaan on niin. Tai siis jonkinlaista kuviota on havaittavissa.. kun elämä on mullinmallin niin samalta näyttää kotonakin. Ja toiste päin.
Eli hyvä että sulla on ilmeisesti mieli piristymässä.