torstaina, toukokuuta 10, 2007

Kallis maku

Taas kenkäasiaa. Kiertelin tänään kaikki kaupungit kenkäliikkeet ja kirpputorit etsiessäni sopivia kävelykenkiä kesäksi. Ne vasta suutarilla käytetyt saapikkaat kun alkavat olla näilläkin leveysasteilla tukalat tähän vuodenaikaan. Oli ihana olla ikkunaostoksilla sillä ajatuksella että ne kengät todella voisi ostaakin joku päivä eikä vain haaveilla, tästä rikastumisen toivonkipinästä on otettava nyt kaikki irti ennenkuin tulee taas pettymyksiä. Vaatimukseni kengille ovat kuitenkin aika kovat: pitäisi sopia mekon ja housujen kanssa, sopia töihin ja juhliin, tuntua ja näyttää hyvältä, ja ennen kaikkea: mahtua ylileveään ja -suureen jalkaani kokoa 41. Ne ainoat löytämäni (kauniit) maksoivat vaivaiset 98,90 euroa - minulla on naurettavan kallis maku! "Isokenkäinen" tässä tosiaan pitäisi olla ainakin lompakon puolesta... Näillä jaloilla kokoja löytyisi tietysti miesten tai mummojen osastolta, mutta mallit ovat liian maskuliinisia tai rumia. Täytyyhän sitä tuntea itsensä naiseksi. Naiselta minusta kyllä tuntuikin ikkunashoppailtuani koko kaupungin läpi jalat täysin tohjona: väsyneenä ja tyhjin käsin, mutta euforisen onnellisena.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, eiks yks terveen psyyken merkki ole haaveileminen! Kun ei enää edes haaveile on asiat todella pahasti.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä!

-köyhimys-

Anonyymi kirjoitti...

Joo, meikäläisellä on kengällä kokoa vähintään 42, että naistenkenkien etsiminen on aikalailla turhaa. Viime vuodet olen viettänyt lenkkarilinjalla...

Köyhimys kirjoitti...

Paris Hiltonillakin taisi olla kengännumero 41 tai 42. Lohdullista...

Anonyymi kirjoitti...

Oih voih, minulla on lojunut pari vuotta mustat nahkaiset kävelykengät kaapin perällä. Monet kerrat olen meinannut heittää ne kirpparille/Konttiin, mutten ole saanut aikaiseksi. Kokokin passaisi luultavasti sopivasti. Kengät ovat hyvässä kunnossa, mutta niitä ei vain tule pidettyä. Luultavasti asut kuitenkin aivan eripuolella Suomea... (en halua että koet tämän tyrkyttämiseksi tai almujen antamiseksi tms, enemmän kuin mielelläni antaisin kengät uudelleen käyttöön eivätkä lojuisi tyhjän panttina)

-T

Köyhimys kirjoitti...

T: Kiitos tarjouksesta, mutta laita vaan kengät kirpparille kiertoon! Takuuvarmasti löytävät onnellisen uuden omistajan, jos ovat hyväkuntoiset. En todellakaan ole ainoa köyhä tässä rakkaassa suomenmaassamme. :)