perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Fimomassa hoitaa köyhän mieltä


Tässä onnettomalla resoluutiolla (kameran salama ei toimi) kuva vessanpöntön painettavasta nupista, tehty kokonaan fimosta. Nupista on ollut vain tikku jäljellä jo vuoden verran, kun alkuperäinen nuppi ei toiminut (huuhtelukoneistossa on jotain vikaa). On paljon mukavampaa nyt vetää pönttökin!
.
.
.
Ei pääse elokuviin, syömään, autoilemaan, matkustamaan... köyhä alkaa vähitellen kieltäytymään kaikesta kivasta. Alkaa elää siinä tulevaisuudessa "sitten kun", koska ei ole oikeutettu nauttimaan elämästään . Päätelmä lamauttaa kaiken. Maksan laskut "sitten kun". Teen kaiken muun sitten kun olen maksanut laskut. Ainakaan mitään kivaa ei köyhä ei tässä rikastumista odotellessa saa tehdä, vaan pitää huokailla, murehtia ja miettiä, että miten niistä laskuista selviäisi. Pitää kieriskellä tuhkassa, itsesäälissä ja -syytöksissä, pukeutua säkkiin ja ruoskia itseään.


Minä kuitenkin lankesin tänään syntiin: Olen iloinnut koko aamun, enkä ole murehtinut mistään, vaan askarrellut! Keksin, mitä askarrella rautalangasta ja Fimomassasta. Korot niihin vanhoihin kesäläppösiin, joilla ei ole voinut kävellä koska korot olivat liian kapeat (lahjakengät toissavuotisen kummallisen korkomuodin ajoilta), nupin vessanpönttöön, pinnin rastoihini sekä vyönsoljen. Laitan pian kuviakin liitteeksi jos kamera toimii... Ihan vain ilahduttaakseni teitäkin rakkaat lukijat, näyttämällä minkä vuoksi olen uhrannut koko aamupäiväni! Hulluilla on halvat huvit! Ylistetty olkoon Fimo-massa!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Fimo ja cerni on pelastus riittävyyden ja huokeutensa tähden! Nimim. Fimofriikki.

Köyhimys kirjoitti...

Sitten kun voitan lotossa, ostan fimomassaa rekkalastillisen ja muovailen siitä itselleni talon. Vai voisinkohan ottaa sitä varten pankista asuntolainaa?

KirsiMy kirjoitti...

Kiva nuppi.
Miten tuo fimomassa kovetetaan?

Anonyymi kirjoitti...

Kovettuu 110-130 astetta uunissa, n.1/2 tuntia.

http://porro.claymountain.com/massafaq.html
(------tuolla on lisää tietoa fimosta ja cernitistä!

-köyhimys-

Anonyymi kirjoitti...

Ihailen aina afrikkalaisten kekseliäisyyttä kuinka he käyttävät kaiken mahdollisen roinankin hyödykseen! Onko jopa niin, että köyhyys edistää ihmisen luovuutta?

KirsiMy kirjoitti...

Kiitos tuosta fimo-linkistä. Sain siskoltani pinkkiä ja lilaa fimoa nimittäin.

Köyhimys kirjoitti...

Kirsi: siskosi taitaa todella pitää vaaleanpunaisesta!:D

Komposti: hyvä huomio tuo luovuus... Ehkä köyhyys ainakin inspiroi romutaiteen pariin. Toisaalta köyhyys lamauttaa mielenkiinnon tehdä yhtään mitään, kun aika on käytettävä murehtimiseen ja epätoivoon.