lauantaina, kesäkuuta 09, 2007

Köyhyysniksi nro:07249860956001

Jos ei ole ruokaa, kannattaa maata mahdollisimman paljon liikkumatta, esim. tv:tä katsellen. Näin ei kuluta turhaan energiaa eikä tule niin nopeasti nälkä. Vettä kannattaa juoda paljon, sekin laimentaa näläntunnetta ja on ilmaista.

7 kommenttia:

KirsiMy kirjoitti...

Kun itselläni on ollut rahat vähissä, olen luonnostani masentunut. Masennus vie juuri tuohon säästöliekkitoimimattomuuteen.

I.O.Rumdum kirjoitti...

Haastoin sinut meemittelemään.

Köyhimys kirjoitti...

mrs morbidi: öh, mitä on meemittely? kuinka vastaan haasteeseen? tässä blogissa vai sun?

Anonyymi kirjoitti...

Joo, meemit on sellasia bloggarin toinen toiselle heittämiä (yleensä) hupailumielessä tehtyjä kyselyitä tai muita kiertokirjetyyppisiä juttuja. Esim. joku keksii kysymyksiä ja sit haastaa, ja sit haastetut vastaa, jos jaksaa ja haastaa eteenpäin..:) Ja vastaukset yleensä omaan blogiin. Yleinen kohteliaisuussääntö on kai niin, että mainitaan (linkataan) keneltä on haaste saatu. Meemejä on monenlaisia. Itse keksin pari vuotta sitten joulun alla sellasen hyväntekeväisyysmeemin, jossa pyysin joululahjojen sijaan bloggaajia antamaan rahaa hyväntekväsiyysjärjestöille. Haastoin bloggaajia ja jotkut jatkoivat ja panivat blogeihinsa uusia hyväntekeväisyyskohteita. Että meemejä on monenlaisia.
(Meemittely ei ole "virallinen " sana, se on ian mun omaa "keksintöä", siis eilen "keksitty" :) -ruu

Köyhimys kirjoitti...

ach so...
taidan jättää meemittelyn nyt väliin, koska en ole musiikki-ihmisiä ja nimi/kappalemuistini on onneton. Täytyy silti mainita yksi köyhyyteen liittyvä kestosuosikkini: Irwinin "Haistakaa paska koko valtiovalta"
:D

Anonyymi kirjoitti...

Joo. Toi oli lyhyt ja ytimekäs osanotto koko meemihouruiluun.:) -ruu

Anonyymi kirjoitti...

Pieni kommentti tuohon, että vesi olisi muka ilmaista. Mielestäni näin ei voi sanoa kukaan omilla aivoillaan ajatteleva, koska vesi on nykypäivänä **lvetin kallista. Tai tietysti, jos sossu (=ME) maksaa...