perjantaina, heinäkuuta 06, 2007

Ajattele positiivisesti

..ota Olvi. Mieli tekisi välillä. Antaisi kaiken vaan olla. Luovuttaisi. Tekisi mieli paeta kaiken turhuutta ja tarkoituksettomuutta, koko elämää. Hautautua hankeen, piiloutua pulloon, unohtaa ja lakata. Lopettaa, keskeyttää. Antautua kauhulle, turhalle taistelulle. Tai pitää edes hetken tulitauko.

Ajattele positiivisesti. Aion pysyä vielä hengissä ja jatkaa taistelua.

Tässä vielä kierrätyksestä muutama mietelause:

"Se parhaiten nauraa, jolla on paras lääkitys"

"Se mikä ei tapa, se vituttaa."

"Naura ongelmillesi, niin kaikki muutkin tekevät."

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että olosi helpottuu vasta sitten kun olet saanut hoidettua pois kirjanpidot, veroasiat yms. mieltäsi painamasta.

Olisiko voinut harkita myös oppisopimuskoulutusta, sellainen tapa ammatin oppimiseen olisi rahakkaampi koska siinä saisi samalla palkkaa?

Kuitenkin rutiinityö luovan työn vastapainona lienee välillä rentouttavaakin.

Koitahan jaksaa tämä välivaihe jotenkin. Oletko kertonut vanhemmillesi todellisen tilanteesi, voisivatko he jelppiä jotenkin?

Anonyymi kirjoitti...

Aikaisemmin kyselit mm. leipäjonoja ja kirkon apuja. Ota yhteys kotiseurakunnan diakoniatyöhön, selvitä asia ja varaa aika. Pyytävät kyllä hekin selvityksiä, mutta sieltä saa ainakin ns. läskilappuja eli maksusitoumuksia ruokakauppoihin ja EU-ruokakasseja. Leipäjonoja on niin paljon, että kun en tiedä, missä asustat, en lähde listaamaan. Esim. lähes kaikki työttömien yhdistykset jakavat leipää 1 - 2 pvänä vkossa. Eivätkä kysele mitään. Samaten erilaiset toimintakeskukset, Pelastusarmeija (myös muuta ruokaa!) jne. Koita jaksella, kun nyt olet kerta jo kurssillakin ,D Köyhänä ei ole kivaa, minä olen töissä, mutta niin pienellä palkalla, että itseäkin hävettää.

Anonyymi kirjoitti...

Antauduin tulitauolle, ja otan tässä kaljaa (isän jääkaapista). Hyppäsin ilmaisessa tarjoutuneessa kyydissä kotiseudulle, koska asiat eivät etene mihinkään nyt viikkoon vaikka kuinka raivoaisin. Mummolareissuillekin on paikkansa, ja routa porsaan kotiin ajaa :)
-köyhimys-

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos polgara hyvistä neuvoista. Alueemme leipäjonoista on kyllä pakko ottaa selvää, samoin tuosta ne-råsta. Tämän pitäisi kai kuulua yleissivistykseen, mutta olen ollut aika pihalla aina tästä maailmanmenosta ja yhteiskunnasta muutenkin, yrittäjänä ja taiteilijana. Oppia ikä kaikki.
-köyhimys-